KIK VAGYUNK?

A MOL – Új Európa Alapítványt 2021 júliusában hozta létre a MOL és a Magyar Állam új, közfeladatokat ellátó, közérdekű vagyonkezelő alapítványként. Alapítványunk számos területen támogat fejlesztéseket, átvette a MOL társadalmi felelősségvállalási tevékenységét, valamint közérdekű feladatokat lát el a tehetségtámogatás, a sport, a kultúra, a szociális ügyek és a fenntarthatóság területén.

MILYEN ÉRTÉKEKET VALLUNK?

Hiszünk abban, hogy közösségünk fejlődése és jövője mindenki számára elérhető és fenntartható módon valósulhat meg. Küldetésünk, hogy közösségünk minden tagját összekapcsoljuk és támogassuk abban, hogy teljes potenciáljukat kibontakoztathassák. Ezen az úton elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás és az átláthatóság iránt.

A tehetség és innováció támogatása kulcsfontosságú számunkra, hiszen az új ötletek és perspektívák hozzájárulnak a közösségünk fejlődéséhez. Továbbá fontosnak tartjuk a kulturális sokszínűség megőrzését és támogatását, hogy mindenki számára elérhető legyen a kultúra által nyújtott gazdag örökség.

Törekszünk arra, hogy a fenntarthatóság és környezetvédelem értékeit érvényesítsük mind az üzleti, mind a társadalmi szférában.

Ezek az értékek és hitvallások irányítják mindennapi munkánkat és döntéseinket, hogy hozzájáruljunk egy jobb és fenntarthatóbb jövő kialakításához közösségünk számára. Értéket őrzünk, értéket teremtünk.

 

KAPCSOLAT

Székhely és telephely: 1027 Budapest, Kacsa utca 11.
Email: info@molujeuropaalapitvany.hu
Telefon: +36-30-163-7625
Adószám: 19308265-2-41
Nyilvántartási szám: 01-01-0013160
Bankszámlaszám: 11794008-24025533