Az Alapítvány neve: MOL -  Új Európa Alapítvány (Alapító okirat)
Az Alapítvány székhelye: 1027 Budapest, Kacsa utca 11.
Az Alapítvány telefonszáma: 36-30-163-7625 (Az Alapítvány központi telefonszáma hétköznapokon munkaidőben hívható.)
Az Alapítvány adószáma: 19308265-2-41
Az Alapítvány nyilvántartási száma: 01-01-0013160
Az Alapítvány bankszámlaszáma: 11794008-24025533
Az Alapítvány szervezeti ábrája
Felettes, felügyeleti, törvényességi ellenőrzést vagy felügyeletet gyakorló szerv:
Az Alapítvány a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló 2021. évi IX. törvény értelmében közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványnak minősül.
Felügyeletet ellátó bíróság:
Fővárosi Törvényszék
Cím: 1055 Budapest, Markó u. 27.
Levelezési cím: 1363 Bp. Pf. 16
Központi telefonszám: 36 1 354 6000
Weboldal: fovarositorvenyszek.birosag.hu
A szerv alaptevékenysége, feladat- és hatásköre:
A közfeladatot ellátó szerv feladatát, hatáskörét és alaptevékenységét meghatározó, a szervre vonatkozó alapvető jogszabályok, közjogi szervezetszabályozó eszközök, valamint a szervezeti és működési szabályzat vagy ügyrend az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat hatályos és teljes szövege:

Az Alapítvány Szervezeti és Működési Szabályzata
Adatvédelmi tájékoztató
Pályázati és egyedi támogatási kézikönyv
Egyedi támogatási igények: Egyedi pályázati kérelmekkel kapcsolatos érdeklődéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fogadunk.
Közérdekű adatok igénylése:
Közérdekű adatok igénylésének és teljesítésének tájékoztatója
Székhely: 1027 Budapest, Kacsa utca 11.
Adatvédelmi felelős és ügyfélkapcsolati vezető: az Alapítvány ügyvezetője
Számviteli beszámoló
Könyvvizsgálói jelentés és éves beszámoló 2021
Könyvvizsgálói jelentés és éves beszámoló 2022
Közzétételi lista gazdasági adatai
A foglalkoztatottak
A közfeladatot ellátó szervnél foglalkoztatottak létszáma és személyi juttatásaira vonatkozó összesített adatok:
A 2024. év I. negyedévére (január-február-március hónapokra) vonatkozó közérdekű foglalkoztatási és béradatok: átlagos statisztikai állományi létszám 2024. év első negyedévére vonatkozóan: 13 fő. Összesített személyi juttatások (bérköltség) 2024. év első negyedévére vonatkozóan: 44 264 eFt. A tisztségviselők illetménye, munkabére, és rendszeres juttatásai, valamint költségtérítése összesített összege 36 178 eFt.
Szabályzatok
Kuratórium ügyrendje
Felügyelőbizottság ügyrendje
Támogatási politika és szabályzat
Adatvédelmi Szabályzat
Befektetési szabályzat
Leltározási és selejtezési szabályzat
Számviteli politika
Weboldal tárhely szolgáltató partner: KMAK Kft. - Kelet- Magyarországi Adat Központ Kft. (cím: 5000 Szolnok, Szapáry utca 20. A. ép. 3. em. 6. ajtó, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)